2018 Novi dolazak statički vlakana trava širenje stroj mikro флокирование točno postavili stroj za model zgrade

kn576.28 kn626.40
 • m12175
 • Na skladištu

Dodaj u košaricu


Naziv proizvoda: micro-флокирование sletne strojevi (širenje vlaknastog bilja)

UPOZORENJE:

Visokonaponski proizvod! ! ! UPOZORENJE OPASNOST OD STRUJNOG UDARA! ! !

Jer metalne šipke (mesh) u фидерной kutiji nose visoki napon , prije dodavanja vlakna dlake čišćenja ili фидерной kutije ,molimo provjerite je li prekidač za napajanje isključen, isključite utikač prilagodnika istosmjerne struje i spona aligator dc od proizvoda, a zatim otvorite фидерную kutiju, ne dirajte metalni стержню rukom, u slučaju opasnosti od strujnog udara unutarnje lanac proizvoda zaostalim naponom .

(Prijedlog: nakon isključivanja napajanja spojite žicu za uzemljenje na automobilu, koristite metalni dio stezanje aligator, da se dodiruju metalne šipke (grid) фидерной kutije za oko 5 sekundi, a zatim svi preostali napon u lancu proizvoda može biti u potpunosti oslobođen.)

Karakteristike Proizvoda:

1. princip proizvoda: metalne šipke( mesh) u plastičnu kutiju фидера je pozitivna strana, žica za uzemljenje(s priključkom od 3,5 mm dc adapter i kabel za stezanje aligator, kako kolektivno odnose na uzemljenje žici), povezan je s površine objekta flocking, negativna strana koja je prekriven ljepilom. Unutrašnji krug proizvoda generira visoki napon, između gornje i donje ploče formirana высоковольтное elektrostatskog polja .Prema" kao naboja odbijaju jedni od drugih, ali suprotne naboje privlače " osnovna pravila pri встряхивании gore i dolje napojne kutije,skloni izloženi visokog napona elektrostatičkog polja , najlon vlakana sa statički elektricitet, pada okomito i velikom brzinom , проливаются na клеевую površine, formirajući oblik vlakana нейлонового dlake.

2. proizvod može biti stavljen переходникой snage AC ili прокатанной baterijom DC9V, upravljanjem putem zaseban prekidač, jednostavan za rad.

3. konfiguracija proizvoda ac adapter, adapter ima široku napon, visoku pouzdanost, visoka učinkovitost, zaštitu od preopterećenja i kratkog spoja.

4. s dizajnom очеловечивания ponuda-zakrivljeni oblik, rukovati proizvoda protuklizni i srednje veličine, hvatanje više zgodan .

5. Kutija фидера dolazi s donjim poklopcem (kvadratnim rupama 2.5 * 2.5 mm i kvadratnim rupama 4 * 4mm) i воронкообразной donji poklopac, primjenjuje se za različite duljine trava i različitih trgu стекания.Ako vam je potrebna mala površina flocking, možete koristiti воронкообразное dno, bolje zadovoljili zahtjeve raznih brodova flocking, šire i cjelovitije korištenje.

6. proizvod se isporučuje s kabelom dc 1M alligator clip i žicom ac adaptera 1m, širi koristeći i praktičniji .

7. proizvod конструированный za male predmete стекаясь zone, засаживать bilje model tablice pijeska dizajna, pozadina, igračaka, sve vrste scena DIY i drugim programima засаживать bilje стекаясь.

Opreza:

1.kada je vrijeme za očistiti kutiju podnošenja, preporučljivo je koristiti mekanu četkicu s dugim vlaknima za očistite preostalo vlakana, ne udarajući na kutiji ruci, ne čistite vlažnom krpom i ne ispirati vodom.

2.prilikom postavljanja sklopa dovoda ne prelazi previše veliki napor, jer to može dovesti do deformacija ili oštećenja proizvoda.

3.Morate koristiti originalni adapter, jer u suprotnom to može utjecati na rezultate sadnje vlakana i čak dovesti do nesreća. Ne koristite ovaj originalni adapter proizvoda na druge proizvode.

4. proizvod izgleda kao svjetiljku, a ne igračka, molim vas, držite ga daleko od djece, molim vas, nemojte igrati zbog visokog napona.

5. molimo vas, držite proizvod daleko od kiše ili vlage. Ne koristite i ne spremajte na vlažnim uvjetima ili mjestima s zapaljive plinom ili tekućinom.

6.da biste povećali sigurnost, molim vas, odmah isključite napajanje, ako je proizvod ili adapter će otkriti kvar, i zatražite stručni električar ga popraviti.

7. molimo vas da vrlo pažljivo slijedite upute i mjere opreza pri radu, a ne uništiti ga, ako su štetne posljedice uzrokovane pogrešnom upotrebom, proizvođač ne snosi nikakvu odgovornost.

Upute za uporabu:

1 Pripremite rad prije korištenja : (provjerite da je prekidač za napajanje stroja nalazi u položaju" off"(isključeno)

1), Prvo nanesite ljepilo na površinu model ploče ili glatko pričvrstite dvostruko ljepljivu traku .

2), on mora imati potrebne električne veze između заземляющим žicom s isječcima aligator i površine model ploče.

3), dok добавляющ vlakana , odvrnite kutiju фидера u smjeru kazaljke na satu, sipati u paperje vlakana nakon toga vijak u smjeru kazaljke na satu kako bi pritegnite ga.

4), Priključite adapter izmjenične struje, prvo spojite priključak 5.5 mmDC u odgovarajući priključak dc na dnu proizvoda, a zatim priključite ac adapter za utičnicu AC100-240V ~ 50 / 60hz;

2. pomaknite prekidač napajanja proizvoda u položaj "UKLJUČENO", zatim radi se zelena lampica, ruka встряхнет kutiju podnošenja gore i dolje, i da će se baciti vlakana Dlake, nakon čega vlakana će biti podignut štap na površinu ploče . (Napomena: u встряхивании okvir bi trebao biti oko 3 ~ 10 cm iznad površine ploče.)

3. Ako koristite bateriju sa napajanjem iz baterije, prvo otvorite poklopac pretinca za baterije proizvoda , izvucite kopča pretinca za baterije, umetnite bateriju 9V (obratite pažnju na polaritet baterije), a zatim zatvorite poklopac pretinca za baterije, pritisnite prekidač za napajanje na datoteku "ON", zatim zeleni indikator rada, sljedeći koraci su isti kao i 2.Baterija 9V (kapacitet 200mAH) može se koristiti neprekidno u roku od 3-4 sata.

4.Kada se ne koristi,okrenite prekidač u položaj "OFF" zelena lampica će se ugasiti, a zatim isključite adapter iz zidne utičnice naizmeničnog napona.


 • Nazivna snaga:
 • Broj Modela: SL001
 • Upozorenje: Bez Hrane
 • Naziv Proizvoda:
 • brend: ТЕРАЙСУН
 • Tema: Ostalo
 • Broj predmeta u skupu: Ostalo
 • Nazivni Napon: DC + 9V
 • Ljestvica: Ostalo
 • nazivni izlazni napon:
 • Raspon Dobi: Odrasli
 • Paul: Unisex
 • Nazivna struja:
 • Vrsta: Nema
 • Materijal: Plastika

 • Težina Pakiranja: 0.7kg (1.54lb.)
 • Pakiranje Veličina: 30cm x 17cm x 9cm (11.81in x 6.69in x 3.54in)
 • Tip Bloka: komad

Tagovi: model stroja, модельная stroj, model bilje, Najjeftiniji model stroja, Visokokvalitetna модельная stroj, Kina trava model dobavljača.

Napiši osvrt

Povezani proizvodi